Bevezető

Az oldal Adminja egy szerkesztőtársat keres! Bővebb információért érdeklődj a chatben!

Fivérem külön kérésére és idegeinek tépésére, mesélek nektek. Nem úgy fogom előadni, ahogyan azt felfirkálta nekem erre a nyamvadt cetlire, mert azon túl sokszor szerepel, hogy Thor meg a maskarás barátai a kilenc világ hőse. Nevetséges, hisz a legtöbbje fel sem tudja sorolni mik is alkotják pontosan az Yggdrasilt, a Világfát. Nem baj, tudvalevő, hogy a Földön az idiótáké az uralom. De ne is húzzuk tovább az időt...Egy eddig nem ismert, hatalmas erejű lény szabadult fel börtönéből, ahová Odin, Mindenek Atyja zárta egykoron. >>


Admin: Loki
Téma: A skandináv valamint más mitológiákat alapul véve és bőven merítkezve a Marvel univerzumából, jött létre az oldal. Minden más elem a történetben saját elképzelés alapján született. Szóval ne surranj be ide és lopj, mert lesúlyt rád mágiám, te kis sunyi!
Műfaj: Fantasy, kaland, misztikus, Loki féle stílus (Az oldalon olvasottakat ne mindig vedd magadra, csak ha igaznak érzed.)
Nyitás: 2017.11.
Kredit: glamour-factory.gportal.hu
Design: Loki, aki egy kívülálló javaslatára megcsillogtatta színes egyéniségét, ne tessék bántani ezért! (Amúgy csak mert Ragnarök hatás)
Közösségi oldalak: -

 
Társalgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Yggdrasil ágai
 
Vándorok
Indulás: 2017-11-12
 
Igénylés

A karakter igénylése előtt alaposan olvass körbe az oldalon, hogy az adatlap kitöltése zökkenőmentesen menjen és a Számomra elfogadható állapotban kerüljön elküldésre! Fontos a Kódex, azaz a szabályzat ismerete! Kérdés esetén fordulj a Társalgóban Hozzám, Lokihoz! De ha lehet ne kezdj hisztizésbe, mert átkot szórok rád! 


1. adatlap: Isten

Abban az esetben, ha Isten karakterre adod fejed, ezt töltsd ki! Ha nincs ötleted, egy kicsit erőltesd meg magad és használd a Google keresőt, mint Midgard egy csodáját. A már igényelt, foglalt Istenek, ezen a listán kihúzva szerepelnek! Fontos, hogy ne hozd ki újra azt, aki már meg lett alkotva! Egyiküknek sincs eltitkolt ikertestvére, ez nem egy szappanopera. Továbbá nem szükséges teljesen az eredeti mitológiai szerepe szerint kihozni a választott Istent. Példának okáért, Loki, azaz jómagam is a Marvel elképzelése alapján ólálkodom az oldalon.

Név: Választott Istened neve, mely bármely mitológiából vehető - ha lehet helyesen írd le, mert allergiás vagyok az ostobaságra

Származás & kor: Elég egyértelmű a kérés, még nektek, embereknek is

Beállítottság: Őszinte lehetsz velem, nem nevetlek ki (ehehehe)

Mottó: Két szóban, mi jellemzi a karaktered. Kíváncsi vagyok hányan vésik ide nagy büszkén, hogy hősies, imádnivaló, intelligens, szeretetteljes vagy barátságos. Legyünk már annyira kreatívak, hogy ne csak nyálas és unalmas kifejezéseket használjunk! Persze, ha valaki tényleg ilyen, azt csak szánni fogom.

Zene & hang: Ez sem tudom, minek ide. Na, mindegy, ha késztetést érzel magadban erre a pontra, nyugodtan hozz egy normális zenét, amit hallgathatok. De ne a világ legszemetebb slágereit linkeld, mert egy kattintással törölhetlek. A hang csak annyi, hogy milyen orgánumot képzelsz a választott arcához a karakterednek. Élvezném, ha egy izmos marha cicababa hangon sipítana. 

Minek az Istene: Itt segítségedre lehet a mitológia, képregény, film, de akár saját elképzelés szerint is alakíthatod. Ha lehet fogd vissza piciny agyat képzelgését és ne firkáld azt, hogy Ő irányítja az egész Univerzum anyagcseréjét. Ehehehe, az erős lenne, meg kicsit undorító is.

Képesség: Itt segítségedre lehet a mitológia, képregény, film, de akár saját elképzelés szerint is alakíthatod...ne várd el, hogy ugyanazt leírjam, mint az előző pontnál. A lényeg nem változott. 

Jellemrajz: Részletes, szépen megfogalmazott leírást kérek a karakter jelleméről. De komolyan. Csak olvassak olyat, hogy valaki oly tökéletesen ragyog, hogy a csillagok mellette kihunynak. Esküszöm megismeri a haragomat, de nem fogja megköszönni. 

Életrajz: Istenek. Megint használhatnád a Google keresőmotor csodáit és akkor hangyányival könnyebb lesz megalkotnod a választottad életét. Nem kell szó szerint venni semmit, de legalább ihletődj. Magam is csak ihletődés volnék, hála Odinnak. Az eredeti történetem némileg kiakasztó. Biztos, hogy nem vállalok be egy lovat, mint a gyerekem.  

Kapcsolatok: Család, ellenségek, barátok, szerelmek, egyéb kapcsolati állapotok. A legrosszabb pontja az egésznek ez. Azért csak nyugodtan büszkélkedjetek a népes rokonságotokkal meg a többi semmirekellővel. 

Galéria: Jó minőségű, nem pixeles képek, amik közül legalább egy, felhasználható a reagháttér alkotására. Névtáblát intézz magadnak. Ha nem megy ne hozzám fordulj. Na, jó ha nagyon nincs mentőötleted fordulj. Fontos! És ha ez nem fog tetszeni, a többi pontod nem is fog érdekelni. Normális Face Claim legyen a választottad, mert nem vagyok hajlandó mindenféle manapság divatosnak számító szerencsétlent elfogadni! Rosszul vagyok tőlük. 

Felhasználóneved: Ezt az egyet ne kelljen magyaráznom.

2. adatlap: Mitológiai lény

Név: Blah blah...tudod, mit kell ide írnod.

Származás & kor: Szerintem ez se nagy ördöngősség.

Beállítottság: Nyugodtan vállald fel magad.

Mottó: Fentebb már ecseteltem véleményem.

Zene & hang: A fentebb leírtak érvényesek.

Faj: Mitológiai lény, amit választottál. Bármi lehet, amit csak találsz és ami megragadja figyelmed. Google kereső...tudod, ha esetleg nem menne.

Foglalkozás: Manapság jobb megkeresni a napi betevőre valót. Azért ne mindenki fotós, meg modell és pultos legyen - van még több ilyen tipikus divat meló - különben a falra mászok.

Képesség: Ha olyan lényt választanál, amelyiknek van megemlíthető képessége. Itt sem szeretnék világ pusztító figurákat látni, vagy lelohasztom a lelkesedésed ezen irányban és elveszem a kedved az ilyesmitől a magam stílusában.

Jellemrajz: Ua, mint fentebb.

Életrajz: Ua, mint fentebb, nem kell részletezni, mire gondolok. 

Kapcsolatok: Utálom őket, de te nyugodtan sorolgasd.

Galéria: Szigorúan nézem, hogy kit raksz ide.

Felhasználóneved: ....

3. adatlap: Különleges képességű emberek

(ne ragadjunk le a részleteknél, ide azok jönnek, akik olyanok, mint Amerika kapitány és ostoba társai...tudod te miről beszélek)

Név: ...

Származás & kor: ...

Beállítottság: ...

Mottó: ...

Zene & hang: ...

Foglalkozás: ...

Képesség: ...

Jellemrajz: ...

Életrajz: ...

Kapcsolatok: ...

Galéria: ...

Felhasználóneved: ...

4. adatlap: Ember

(ne kelljen újra mindent a szátokba rágnom, egy sima ember igénylése azért még megy mindenkinek)

Név: ...

Származás & kor: ...

Beállítottság: ...

Mottó: ...

Zene & hang: ...

Foglalkozás: ...

Jellemrajz: ...

Életrajz: ...

Kapcsolatok: ...

Galéria: ...

Felhasználóneved: ...

Igénylés leadása

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints