Bevezető

Az oldal Adminja egy szerkesztőtársat keres! Bővebb információért érdeklődj a chatben!

Fivérem külön kérésére és idegeinek tépésére, mesélek nektek. Nem úgy fogom előadni, ahogyan azt felfirkálta nekem erre a nyamvadt cetlire, mert azon túl sokszor szerepel, hogy Thor meg a maskarás barátai a kilenc világ hőse. Nevetséges, hisz a legtöbbje fel sem tudja sorolni mik is alkotják pontosan az Yggdrasilt, a Világfát. Nem baj, tudvalevő, hogy a Földön az idiótáké az uralom. De ne is húzzuk tovább az időt...Egy eddig nem ismert, hatalmas erejű lény szabadult fel börtönéből, ahová Odin, Mindenek Atyja zárta egykoron. >>


Admin: Loki
Téma: A skandináv valamint más mitológiákat alapul véve és bőven merítkezve a Marvel univerzumából, jött létre az oldal. Minden más elem a történetben saját elképzelés alapján született. Szóval ne surranj be ide és lopj, mert lesúlyt rád mágiám, te kis sunyi!
Műfaj: Fantasy, kaland, misztikus, Loki féle stílus (Az oldalon olvasottakat ne mindig vedd magadra, csak ha igaznak érzed.)
Nyitás: 2017.11.
Kredit: glamour-factory.gportal.hu
Design: Loki, aki egy kívülálló javaslatára megcsillogtatta színes egyéniségét, ne tessék bántani ezért! (Amúgy csak mert Ragnarök hatás)
Közösségi oldalak: -

 
Társalgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Yggdrasil ágai
 
Vándorok
Indulás: 2017-11-12
 
Kódex

Az oldalon kéretik betartani és betartatni a kódexben leírtakat, azaz, az alább olvasható szabályokat! Azoknak is, akik nem tudnak olvasni, vagy csak arra hivatkoznak. Aki nem képes szót fogadni, azt úgy kipenderítem...akarom mondani, az büntetést kap, de olyat, hogy legközelebb már nem bandzsít be, miközben a következő sorokat tanulja.

  • A jó közösség titka egyetlen szócska: összetartás (meg szó fogadás az adminnak)! Mindenekelőtt azonban nyitott szív, bátorító támogatás és barátságos hozzáállás szükségeltetik. Óh, igen, mielőtt túl nyálasra sikeredne a dolog, azért lényeges, hogy behódolj az oldalnak, meg nekem. Nem várom el, hogy legyetek minden pillanatban vidámak és lelkesek (az úgyis olyan unalmas), nem várom el, hogy ne hibázzatok - mert én is rengetegszer teszem (ahh, a francokat, és jobb szeretem, ha ti sem csesztek el semmit) - és ne vitázzatok, elvégre emberek vagyunk, ki-ki a maga, utánozhatatlan, egyedi módján. Kezdek megőrülni attól, hogy ilyeneket kell írnom. Blah, blah emberek, szóval nyugodtan háborogjatok csak, majd kivágom a nyelvetek. Kívánságom csupán annyi, hogy tisztelettel viseltessünk a másik iránt (kivéve én, aki azt tesz veletek, amit akar eheheh), a problémákat a chat-ben - ha felmerülnek - nem elnyomni és nem egyszerre zúdítani kell (főleg ne az én nyakamba), hanem kibeszélni és egyúttal megbeszélni (Loki Showt nem játszunk, szóval rendezzétek le magatok között). A káromkodásokat illetően, mivel magam is használom őket egy normális, hétköznapi emberként - persze nem a dúrvább változatot, amikor minden második szavunk egy-egy "varázslat" - ezen a téren megértő vagyok, de tényleg próbáljuk meg minimálisan írásba venni őket. Hozzátéve, a hétköznapi ember és a megértő vagyok dolgot tekintsétek semmisnek. Tárt karokkal fogadom az érdeklődöket (talán ajándékba egy kést is kapsz, ha ok nélkül jössz pampogni), kérdéseiteket a legjobb tudásom szerint megfelelem.
  • Cserekéréseitekkel nyugodtan forduljatok hozzám a chat-ben. Szinte biztos, hogy elfogadásra kerül és amint lehetőségem adatik rá, a kis ikon is hamarosan megjelenik a többi "barát" mellett. Azért ne vegyük a figurát túl barátira, ölelést nem kaptok, a lelkiszemetes szerepét meg nem vállalom minden idiótának.
  • Nagy öröm számomra, ha igénylésre adod fejed, mert a jó öreg ihlet villáma lesújt rád, alig várod, hogy kinyújtóztathasd tehetséged és kreativitásod szárnyait - ami, bár néhányan nem tartják sokra magukban ezt a képességet, mindenkiben ugyanúgy megtalálható. Mily költői megfogalmazás, bár nyilván tehetség szempontjából engem úgysem szárnyalhatsz túl. Kérlek, mielőtt az adatlap kitöltését megkezded olvasd át ezt a szösszenetet és a történetet is alaposan. Kérlek. Ugyan már. Vagy átolvasod, vagy repülsz. 
  • Helyesírásodra a karakterlap töltésénél és a reagoknál is figyelj nagyon. De nagyon! Esküszöm elhozom a világ végét, ha valaki az orrom alá mer tolni valami kutya szájából kihúzott szégyentelenkedést. Szép az, ha valaki belemélyed az érzelmek világába, a gondolatok mély tavába, s mily csodás is, ha szavaid szinte életre kelnek és titkon lopják magukat az ember szívébe. Nagyon szép. De azért ne legyen túl szép, mert az gyomorforgató. Arra ösztökéllek, hogy ne elégedj meg egy-két harmatos mondattal, mert biztosra veszem, hogy képes vagy rá! Képes vagy értéket alkotni és, ha mindez megtörténik, büszkén kihúzva magad pillanthatsz vissza művedre. Éld át, légy részese! Vigyázz, hogy ne legyél azért túl büszke, azt nem díjazom. Persze nem a kisregény alkotásán van a hangsúly (de azon van), elvégre ismerjük a mondást, a kevesebb néha több (baromság)! A játék során használhatod az E/1-es és az E/3-as számú személyt is, amelyik jobban illeszkedik a stílusodhoz, viszont minden esetben maradjunk a múlt időnél.
  • Karaktered életrekeltése mind Neked, mind Nekem nagy boldogság és így az oldal is bővül egy újabb szereplővel, aki színesítheti, alakíthatja a történetet. Nehogy valami álmosító figurát hozz, mert azt biztos, hogy rögtön kicsinálom. Gyűlölöm a tökéletes hősöket, mint amilyen Thor, meg az összes maskarás haverja, de te azért nyugodt szívvel hozd őket. Mindenkinek kijut a szórakozásból, mindenkinek kijut a része a főszál fejlődéséből (leginkább nekem), ha Ő maga is úgy akarja. Arra kérlek csupán, hogy annyi karaktert vegyél irányításod alá, amennyivel kényelmesen bele tudsz merülni a szerepjáték világába. Szereplőd ne legyen egysíkú; mindenki jó és rossz tulajdonságok tulajdonosa, ám mint tudjuk és tapasztaljuk ettől vagyunk izgalmas társaságok, csodás újdonságok teremtői és természetesen, na meg egyszerűen, ettől vagyunk emberek (unalmas, egysíkú, idióta...mondjuk ki egyszerűen, emberek). Nos, az Istenek esetében is nyugodtan mélyedj el a felszín alá, bennük is több rejlik, mint "én vagyok a felhőkön csücsülő Úr" - mellesleg, ez, mint tudjuk, nem is teljesen így van. Kivéve az Én esetemben. Dicsőítsd Lokit, a királyod!
  • U.i: Ha úgy mersz kiigényelni egy karaktert, hogy előtte nem írtál semmit a társalgóba, a regisztrációd úgy törlöm, hogy azt még te magad is megfogod érezni. 
  • Hogy ne csak a frászt hozzam rátok, kaptok egy édes mosolyt, hisz alapvetően nem vagyok ám én olyan rossz. ;)
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints